Naar welke dienst bent u op zoek?

Of heeft u liever direct persoonlijk contact?

Wie zijn de mensen achter Qualit Recruitment?

Voorstellen
Wij stellen ons graag bij deze aan je voor. Wij zijn Dennis Bijen en Jord Hagenouw en wij hebben in 2012 Qualit Recruitment opgericht. Je kunt onze Linkedin profielen bekijken bij vestiging Utrecht of via contact.

Achtergrond
Doordat Dennis al een aantal jaren actief was bij een grote uitzend organisatie in Nederland en doordat Jord voornamelijk ervaring had opgedaan bij een technisch opleider besloten we onze krachten te bundelen in een uniek concept: een werken/leren uitzendbureau in de technische branche. Dit hebben wij echter gecombineerd met alle standaard werkzaamheden die bij een uitzendbureau horen.

Overtuiging
Wij zijn ervan overtuigd dat wij als relatief klein uitzendbureau niet alleen persoonlijker, maar ook meer gefocused zijn op onze opdrachtgevers. Wij denken dat het voornamelijk een voordeel is dat een opdrachtgever over een aantal jaren nog steeds met dezelfde namen en gezichten te maken heeft. We zijn ervan overtuigd dat een lange termijn relatie de beste relatie is die kan ontstaan. Een opdrachtgever zal bij ons nooit de ene na de andere intercedent krijgen, omdat wij met plezier blijven doen waar we goed in zijn.

Daarom geloven wij ook in een franchise concept waarbij een ondernemende franchisenemer die zelfde betrokkenheid veel sneller zal nastreven dan een werknemer op basis van een salaris.